ABOUT ME

pt-vanja

OM MIG

VLADIMIR DRAGIC

Idrott har varit källan för min fysiska och mentala utveckling sedan sex års ålder. Att sträva mot målet även när det är uppförsbacke har bidragit till en trettio år lång idrottskarriär som spelare och tränare inom pingis. Jag lever som jag lär, vägleder pedagogiskt och möter dig där du är. Finn glädje i din kropp!

Min pappa jobbade som idrottslärare och bordtennistränare vilket gjorde att jag provade på många olika idrotter. Till slut fastnade jag för pingisen. I mer än 20 år har jag spelat pingis på hög nivå i olika länder. Under min karriär har jag även varit pingistränare för barn och vuxna.

Styrketräning har jag provat för första gången hos min bästa vän som hade sitt eget minigym hemma. Vi var gymnasiestudenter och tyckte att det var kul att lyfta skrot. Under alla dessa år har styrketräning varit mitt största intresse. Jag utbildade mig till idrottsvetare på Malmö högskola (kandidatexamen) och till personliga tränare. Sedan 2016 jobbar jag på Fitness 24 Seven i Malmö där jag hjälper människor med att ändra sina dåliga kostvanor och förbättra sin fysiska form. Alltså vi har alla olika mål och därmed anpassas både kosten och träningen utifrån dessa målsättningar. Vi strävar tillsammans mot att uppnå dina mål. Då du lyckas, lyckas jag med! Det finns ingen bättre känsla än att uppå sina mål.

Mina pass är allsidiga. Idag rör vi på oss alldeles för lite och under mina pass gör vi många olika övningar med fokus på core (mage/ ländrygg) och andra vanliga problemområden såsom knän, axlar och rygg. Dessutom lägger jag mycket fokus på kost. För att kunna lyckas med dina målsättningar måste du ha en sund och balanserad kost. Jag lär dig hur du kan på enkelt och effektivt sätt uppnå bra resultat. Den här satsningen ska ses som en investering i din hälsa på både kort och lång sikt.

Om du känner att du har svårigheter med träningen/ kosten och att din utveckling stagnerar, hör av dig. Vi bokar in en kostnadsfri konsultation och pratar om dina mål, kost och idrottsbakgrund. Sedan kommer jag fram med ett förslag hur du kan lyckas för att uppnå dina mål på ett effektivt sätt.

Sätt dina mål och ge aldrig upp!

_DSC8473

_DSC8494

_DSC8491

_DSC8199

_DSC8196

_DSC8193

_DSC8150

_DSC8149

© Powered by Digital Start | www.digitalstart.se

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon